Project Description

Decorative objects includes sculptures

Boston Historic Renovation

A historic, 5-floor, 6,000 sq ft townhouse was originally built in the 1890s, underwent a top-to-bottom renovation.The project involved the integration of modern amenities, technology, and systems into a complex and historic structure as well as the addition of a new roof terrace. With the addition of the owners’ museum-quality collection of contemporary photography, the 19th century home was reinvented for comfortable contemporary living. Most of the house’s features, including original wood floors and library paneling, were preserved and restored. New elements, such as heated limestone floors, custom shutters, and gas fireplaces were seamlessly incorporated. A reproduction of the Grand Central Station’s celestial ceiling graces the renovated dining room.

The owners’ museum quality collection of contemporary photography and art are displayed
A reproduction of Grand Central Station's celestial ceiling in the main dining room
Master Bedroom with Art Collection
Contemporary photography adds style to this bathroom

EXPLORE TRADITIONAL + TRANSITIONAL